dimarts, 26 de novembre del 2013

OBERTS A EUROPA

El patrimoni arquitectònic

L’Institut Castell dels Templers inicià del 6 al 12 d’octubre el seu projecte COMENIUS de treball cooperatiu amb el viatge a Gülsherir poble de la regió de la Capadòcia a Turquia.

Els colors del mercat
L’estada va tenir com a eix central la coordinació i programació del projecte que tindrà una durada de dos cursos escolars (2013-2015) integrants per cinc centres participants: Çok Gülsehir Lisesi de Túrquia, Sou “SV. Paisil Hilendarski de Búlgaria, Szkol Ekonomicznych Slupcy de Polònia, Berufskolleg Aachen d’Alemanya i l’Institut Castell dels Templers de Lleida.

El COMENIUS està centrat en l’orientació en valors, la cohesió social i la mobilitat de la mà d’obra dins de la Unió Europea. Entre els objectius del programa podem destacar facilitar l’adquisició d’hàbits, la innovació en TIC i l’aprenentatge de llengües estrangeres.

Tots els participants en la trobada
Durant el viatge també hi va haver moments per poder fer visites culturals (Göreme, Uçhasir, Avanos...); turisme industrial ( fàbrica i magatzem subterranis de patates precuinades...) i visites a entitats socioeconòmiques. També vam participar en recepcions protocol·làries a l’Ajuntament, Delegació del Govern i la Cambra de Comerç.


No hi podien faltar les visita a diferents institut de la zona el Çok Gülsehir Programli Lisesi i el Gülsehir Lisesi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada